Over mij: mijn naam is Brigitte Oosterlaan.

Ik ben werkzaam als HBO-voetreflextherapeute in mijn praktijk Bries Voetreflextherapie.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de mens, lichamelijk en geestelijk en ben als doktersassistente begonnen in de gezondheidszorg. Na 5 jaar ben ik overgestapt naar het bedrijfsleven, getrouwd en moeder van 2 dochters geworden.

Ik heb mijn eerste voetreflexbehandelingen gekregen na mijn bevallingen, daardoor was ik weer snel op de been en in balans. Wat een fijne ervaring! Toen er wat meer tijd kwam om weer een opleiding te volgen, trok de School voor Voetreflexologie van Manda Bergsma mijn aandacht en ik ben in februari 2015 afgestudeerd als HBO voetreflextherapeut. In juni 2015 heb ik mijn diploma HBO medische vakken volgens de Plato-eisen gehaald, zodat de ziektekostenverzekeringen ook na 2017 mijn behandelingen zullen vergoeden.

Ook heb ik een specialisatie gevolgd voor zwangerschaps-reflexologie bij Carla Huis in’t Veld en volg ik regelmatig diverse bijscholingen bij de school voor Voetreflexologie en de NVVT.

Voetreflextherapie is heerlijk om te krijgen, maar voor mij ook heel fijn om te geven. Tijdens een behandeling is er veel tijd voor de cliënt en ik hoop verlichting, warmte en ontspanning te kunnen geven in mijn sfeervolle praktijk.

 

© Copyright 2019 - Bries Voetreflextherapie | Uw privacy | Uw lichaam weer in balans